Verzenden

Moons Baby + Kids   staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor kwantiteit zoals het proces verzenden.
Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo spoedig mogelijk bij jou te krijgen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, word jouw bestelling dezelfde dag nog door ons verzonden. In de meeste gevallen valt jouw bestelling de volgende dag op de deurmat. Helaas hebben we geen invloed op de postservice, soms kan het gebeuren dat jouw bestelling iets langer de tijd nodig heeft om bezorgd te worden.
Verzendkosten zijn standaard laag en bedragen €2.95 (NL). Bij bestellingen van een minimum bedrag van €75 worden er geen verzendkosten gerekend voor bestellingen in Nederland.
Mocht je dus twee paar schoentjes bestellen worden er geen verzendkosten gerekend.

Verzendkosten België / Duitsland

Voor verzending naar België en Duitsland hanteren wij standaard lage kosten.
Pakket post €7,50
Wilt u graag dat de bestelling per pakket word geleverd met track&trace? Dan kunt u het beste kiezen voor pakketpost. U ontvangt per email een track&trace code zodat u altijd weet waar het pakket zich bevindt. De bestelling wordt bij u aan de deur bezorgd. Eerder was er de mogelijkheid om per brievenbuspost uw pakket te ontvangen. Helaas zijn deze pakketten niet traceerbaar en hebben wij besloten enkel nog per pakket naar België en Duitsland te verzenden tegen een laag tarief!
(Voorheen brievenbuspost €5.50 geen track & trace, Pakketpost €9.25 )

Eventuele acties voor gratis verzending kan door middel van de code worden ingevoerd bij kortingscode. De verzendkosten worden dan verwijderd.