Verzendkosten NL: €4,95 | Gratis vanaf €75,-

Retour/ruilen

Als duurzaam merk hopen wij natuurlijk zo min mogelijk retouren te ontvangen, check daarom altijd eerst onze maattabel. Is je aankoop echt niet als verwacht, of wil je het graag ruilen voor een andere maat of model? Volg dan onderstaande stappen om je pakket te ruilen of retourneren.

  1. Stuur een email als kennisgeving naar info@moonsbabyandkids.com met de volgende informatie:
    – ordernummer
    – Artikel welke je retour wilt zenden.
    ( Wij koppelen deze email aan jouw klantdossier, zodra de retour bij ons binnen komt wordt dit direct verwerkt, je ontvangt geen reactie op de retour email)

2. Download hier het retour/ruilformulier, en voeg deze toe aan de retourzending.
Retourformulier : Ruil- retourformulier Moons

3. Verstuur jouw retour naar:

Moons baby and kids
Smaragd 85
3893 ES Zeewolde

Let op; de retourkosten zijn voor eigen rekening. In het geval van ruilen sturen wij kosteloos het nieuwe product toe. (Wij dekken de verzendkosten voor één keer ruilen, wilt u na ruilen nogmaals ruilen, dat kan maar deze kosten zijn voor u zelf)

 

 

Algemene informatie ruil/retour beleid
Moons  mogen alleen ongedragen en ongeschonden worden geretourneerd of geruild. Indien uw retour/ruilen niet voldoet aan de eerder genoemde eisen zullen wij contact met u opnemen. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald op de door uw gekozen betaalwijze.

Retourneren of ruilen dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geruild of geretourneerd te worden.
Retour/ruilen welke wij ontvangen buiten termijn zullen wij contact opnemen of de verzending terugzenden. Buiten retourtermijn kunnen wij uw ruiling/retour niet verwerken, het pakket gaat retour afzender of wij maken een tegoedcode aan zodat u wat anders kunt bestellen. De klant krijgt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd om het pakket te retourneren of te ruilen, daarbuiten kunnen wij niets meer aannemen.

Voor ruilen wordt het nieuwe paar direct door ons verzonden als de eerste bestelling in goede orde door ons is ontvangen. Deze wordt kosteloos door ons verzonden mits het gaat om de eerste ruilen. Wilt u een paar nogmaals ruilen zijn we voor een tweede ruiling genoodzaakt verzendkosten in rekening te brengen.

Vermissing van een teruggezonden bestelling is het risico van de klant. U kunt het beste de zending versturen met een track tracé code.

Sale
Let op: Artikelen in de sectie SALE/Special discount kunnen niet geretourneerd worden. Wel kunt u deze ruilen voor een andere maat/model binnen de categorie Sale. Verzendkosten voor het versturen van de huidige order voor ruilen / retour is voor eigen rekening.

Het is geen probleem als u iets van de Moons Footwear collectie heeft aangeschaft dit wilt ruilen met een item van de andere moons collecties, en vice versa.