Retour/ruilen

Is het artikel niet wat je zocht of is de maat niet juist? Geen enkel probleem! Zo kun je gemakkelijk iets ruilen/retourneren:

Stap 1
Verzend een email naar : info@moonsbabyandkids.com
Vermeld in de email jouw ordernummer én:
voor retour: Reden van retour
Voor ruilen: Noteer voor welk artikel je het graag wilt ruilen en in welke maat
(Zet ordernummer in het onderwerp van de email, mocht je vragen hebben kunnen we deze snel terugvinden)

Let op: de retour/ruil email wordt ter kennisgeving aangenomen. Je ontvangt hier geen bevestiging op. De email wordt verwerkt en aan de bestelling gekoppeld. Bij ontvangst wordt de retour/ruilen verwerkt indien de zending aan de voorwaarden voldoet.
We gaan uit van de datum van ontvangst van het pakket, niet van de datum wanneer u een email heeft verzonden!

Stap 2
Verzend de bestelling met originele verpakking en pakbon naar ons postbusadres. Houdt er rekening mee dat de kosten voor ruilen/retour voor eigen rekening zijn. In het geval van ruilen sturen wij kosteloos een ander model/maat toe. (in het geval van ruilen binnen Nederland , buiten Nederland adviseren we om zelf een nieuwe order te plaatsen in onze shop)

Moons baby+kids
Postbus 1302
3890 BC Zeewolde

 

Voeg altijd het  retourformulier & pakbon toe aan de zending! Het retour/ruil formulier kun je hier downloaden en printen:  Ruil/retour formulier

Algemene informatie ruil/retour beleid

 • Moons  mogen alleen omgedragen en ongeschonden worden geretourneerd of geruild. Indien uw retour/ruilen niet voldoet aan de eerder genoemde eisen zullen wij contact met u opnemen. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald op de door uw gekozen betaalwijze.
 • Retourneren of ruilen dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geruild of geretourneerd te worden, en tevens zijn aangemeld per email. Retour/ruilen welke wij ontvangen buiten termijn zullen wij contact opnemen. Buiten retourtermijn kunnen wij uw ruiling/retour niet verwerken, het pakket gaat retour afzender of wij maken een tegoedcode aan zodat u wat anders kunt bestellen. De klant krijgt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd om het pakket te retourneren of te ruilen, daarbuiten kunnen wij niets meer aannemen.
 • Voor ruilen wordt het nieuwe paar direct door ons verzonden als de eerste bestelling in goede orde door ons is ontvangen. Deze wordt kosteloos door ons verzonden mits het gaat om de eerste ruilen. Wilt u een paar nogmaals ruilen zijn we voor een tweede ruiling genoodzaakt verzendkosten in rekening te brengen.
 • Vermissing van een teruggezonden bestelling is het risico van de klant. U kunt het beste de zending versturen met een track&trace code.
 • Sale
  Let op: Artikelen in de sectie SALE/Special discount kunnen niet geretourneerd worden. Wel kunt u deze ruilen voor een andere maat/model binnen de categorie Sale. Verzendkosten voor het versturen van de huidige order voor ruilen / retour is voor eigen rekening.
 • Het is geen probleem als u iets van de Moons Footwear collectie heeft aangeschaft dit wilt ruilen met een item van de andere moons collecties, en vice versa.
 • Uit hygiënisch oogpunt is het niet mogelijk de Moons haar accessoires te retourneren/ruilen. Heeft u een verkeerd of beschadigd product ontvangen kunt u ons een email sturen en lossen we dit voor u op
 • Indien er wel een product retour wordt gezonden welke buiten retourbeleid valt : Sale & Moons accessoires zijn we genoodzaakt administratiekosten a €5 in mindering te brengen op het te ontvangen retour bedrag. Of we maken een tegoedcode aan t.w.v. het aankoopbedrag. Mocht u dit niet willen kunnen we de order retour zenden naar u, de verzendkosten voor het terugsturen zijn voor de ontvanger. (Voor deze optie geldt dat er €5 in mindering wordt gebracht)
 • Wanneer er besteld is met gratis verzending omdat u voor meer dan €75 bij ons heeft besteld, en hiervan een deel retour zendt, worden de verzendkosten alsnog in mindering gebracht op het te ontvangen bedrag.