Flex zool schoentjes

We krijgen regelmatig de vraag, wat is nu precies een flexzool en is dit nodig?
Om direct antwoord te geven op deze vraag: JA! Hieronder leggen we uit waarom.

Onze collectie lilly booties hebben in de maten M & L een flexibele zool., waarmee de voetjes beter kan worden afgewikkeld en kinderen goed leren lopen. Het profiel is zo opgebouwd dat de schoen buigt waar deze moet buigen, bij de bal van de voet. Dankzij de gebruikte materialen , is de zool niet alleen flexibel maar zorgt deze ook voor de juiste demping en grip. Dez schoenen zijn ook uiterst geschikt als jouw kindje al goed kan lopen/rennen. De schoenen bieden stevigheid en ondersteuning en zijn volledig van leer gevoerd. In de enkel en hiel is versteviging aangebracht en een zogenoemd hielpad, voor extra comfort voor jouw kleintje. Door de stevige achterkant zal het voetje recht zetten. De goede steun zet de voeten in correcte positie en zorgt daarbij voor een gezonde ontwikkeling van de baby/kindervoeten.

We zien steeds vaker dat ouders kiezen voor converse of sneakers als het kindje nog net loopt, of zelfs nog niet loopt. Deze schoenen geven geen voldoende juiste steun aan de voeten, en word ook sterk afgeraden omdat de zool verre weg van flexibel is. Pas als jouw kindje het lopen en zelfs rennen goed onder de knie heeft, kun je kiezen voor een harde zool zoals een sneaker.

Onze collectie lilly booties zijn voorzien in de twee grotere maten van een flexzool, en daarom uiterst perfect voor jouw dochter. Onze nieuwe wintercollectie, komen alle schoentjes in de grotere maten met een flexzool.

Benieuwd welke schoenen er momenteel zijn voorzien van een flexzool? Kijk mee:

powder pink !Naamloos-1white leather !dusty Sand !

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *