Baja boots – Pre order

 

Onlangs is de nieuwe collectie gelanceerd en wat een enorm succes. De website lag er direct uit, wat resulteerde in een hoop klanten die teleurgesteld de shop moesten verlaten. Gelukkig zijn er ook heel veel klanten die na uren verversen hen favoriete paar heeft gescoord! Yeah! Hard work pays off! DE collectie was groot, met nieuwe Baja boots , de gave Dolly booties en de collectie Moons accessoires.
Dat de collecties populair zijn wisten we wel door al jullie mooie bestellingen, maar dat ze binnen een uur waren uitverkocht, was een totale verrassing!

Maar goed nieuws, de Baja boots komen weer terug! Omdat ze zo hard gingen is er nu een mogelijkheid om zowel de Leopard Baja boots als de Rocky Leo Baja boots te bestellen als pre order! Zo ben je verzekerd van een paar Baja boots, met een iets langere levertijd.
En zeg nou zelf, ze zijn onweerstaanbaar toch?

Wil je graag pre ordenen maar weet je niet welke maat je moet kiezen? Onze maattabel in stappen helpt je vast verder. Let op: de baja boots zijn dik gevoerd, daarom mag je ze echt passend kopen. Naarmate het dragen zal de voering door de gehele binnenzijde uitlopen en dit scheelt echt een heel stuk. Heb je al een paar Baja boots in huis, en dacht je eraan om ze te ruilen voor een maat groter, houdt dan eerst rekening met bovenstaand, want het zou zonde zijn als ze straks na een aantal keer dragen een stuk te groot zijn!

 

 

 

 

 

 

Mocht het na het lezen en meten van deze blog niet lukken, mag je altijd een email sturen naar info@moonsbabyandkids.com . We helpen je graag verder!

 

 

 

2 Replies to “Baja boots – Pre order”

  1. Eva Winkel schreef:

    Ik ga ze beiden als pre order bestellen, twijfelde over de maat daarom gewacht maar gaat nu goed komen!

    1. Moons baby&kids schreef:

      Gaaf, Eva! We zijn benieuwd hoe ze staan bij jouw kleintje! We zien graag jouw ‘happy customer’ foto! Liefs , team Moons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *