Baja Boots voor baby en peuter

Whhaa! Zijn jullie ook zo hysterisch na de lancering van de Baja Boots? Wij zijn over the moon met deze nieuwe boots voor baby’s, peuters en zowel voor jongens als meisjes. Vanuit alle hoeken omtvingen we complimenten over deze boots, en het word tijd dat we een blog schrijven over deze te gekke schoenen!

De baja boots is de nieuwe trots van Dancing on the moon. Deze boots zijn speciaal ontwikkeld dat zowel meisjes als jongens deze boots kunnen rocken! We hebben gekozen voor 3 designs, en stuk voor stuk zijn ze enorm populair. De baja boots zijn zoals jullie gewend zijn van Dancing on the moon gemaakt van 100 % leder, maar zijn de eerste boots welke volledig gevoerd zijn. Wel zo lekker toch voor jouw kleintje?
Vaak zitten kleintjes in een kinderwagen of draagzak, en juist dan is het belangrijk dat de voetjes warm blijven. Wij blijven buiten meestal wel in beweging, maar een kindje die nog niet zelf loopt zit vaak stil waardoor het toch wel erg snel koud wordt.
De baja boots hebben een stootrandje, waardoor de schoenen minder snel beschadigen door kruipen, lopen, rennen , vallen .
In de maten XS, S hebben de Baja booots een zachte  suède zool, en de maten M,L hebben een flexibele zool.
Meer lezen over het voordeel van een flexibele zool doe je hier: Eerste stapjes, flexibele zool

Soft grey

De baja boots in Soft grey zijn uitgevoerd in een prachtige kleur grijs. Ze zijn licht van kleur, en kunnen gedragen worden door zowel meisjes als jongens. De Soft grey boots hebben een lederen veter in dezelfde kleur als de boots. Deze boots zijn gemakkelijk te combineren, schattig onder een jurkje, of stoer onder een jeans. Deze boots zijn verkrijgbaar in 4 maten, terug te vinden in onze shop.
Hieronder een aantal foto’s van de Soft grey boots:

soft-grey-1

4

76

82

 

Brown

De bruine Baja Boots horen thuis in elke kast van een kleintje. Deze boots zijn cognackleurig, en uitgevoerd met een lederen veter in dezelfde kleur. Deze boots zijn net als de Soft Grey gemakkelijk te combineren. Ook deze boots zijn te dragen door meisjes en jongens.

img_6480

img_6401

96

 

Leopard

Deze baja boots zijn een echte musthave! Uitgevoerd in 1oo % ponyhair met lichtbeige accenten. De lederen veter maken de boots compleet. De leopard boots hebben een zwarte suede zachte zool in de maten XS & S, en een flexibele zool bij de maten M & L.

eerste stapjes, loopschoenen, flexzool, baja boots, dancing on the moon

img_6455

40

Voor outfit inspiratie en hoe je de Baja boots kan combineren , bekijk hier het inspiratie blog: Outfit inspiration

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *