Babyschoenen / slofjes zachte zool

Voor de allerkleinsten hebben wij een assortiment baby schoenen met zachte zool. Deze zijn speciaal voor baby’s tot en met de eerste stapjes. In het eerste jaar is het voetje volop in ontwikkeling. De hiel en een volledig flexibel voetje vragen om bescherming, als tweede laag op het voetje. Zo zijn de voetjes ten alle tijden beschermd , bieden comfort en hebben een juiste grip. In deze fase lopen kinderen nog niet. maar kunnen soms al zitten, kruipen en zijn nieuwsgierig naar de omgeving. De voeten worden wel gebruikt maar niet op de gespierde manier zoals volwassenen. Er wordt nog niet veel gewicht op de voeten geplaatst en de botten en spieren zijn nog niet volledig ontwikkeld.

Door de vrije bewegingsruome laten deze Moons met zachte zool de voet buigen en grijpen, ontwikkelen en sterker worden , zodat de fysieke basis wordt gelegd. Door de duurzame materialen krijgt het voetje de juiste comfort, laat de voet ademen en blijven ze goed aan het voetje zitten.

Alle Moons in de maten XS & S hebben een zachte zool. Vaak ontvangen we de vraag van ouders, een baby heeft toch nog geen schoen nodig?
Deze vraag kunnen we alleen maar beantwoorden dat dit wel verstandig is. Naast dat het voetje beschermd wordt, krijgt het ook de juiste bescherming met koud weer, en houft het voetje koel bij warmer weer. Alle Moons zijn volledig flexibel, en zal bevorderen bij opstaan en lopen. Bij gladde ondergronden zorgt het dat jouw kleintje niet uitglijdt.

Bekijk hier het volledige assortiment: zachte zool collectie

We hebben diverse modellen met zachte zool; de lilly booties met een gespje, zo weet je zeker dat jouw kleintje deze niet uitkrijgt ;), onze Baja boots met veter en tevens gevoerd van binnen. Daarnaast hebben we ook een oxford collectie met zachte zool en de moccasins.

baby schoenen, zachte zool, soft soles, moccasins, slofjes

 

Suède zachte zool: Baja boots – soft grey

zachte zool, lilly booties , soft soles, moccasins

 

Lederen zachte zool : Lilly booties – white leather

lilly booties, zachte zool, baby schoenen, slofjes , moccasins

 

Lederen zachte zool : Lilly booties – Cognac leather

baby schoenen, lilly booties, slofjes, moccasins, bootiies, baby

dusty sand lilly booties met zachte zool

 

Suede zachte zool : lilly booties – dusty sand

moccasins, baby schoenen, slofjes, newborn , baby, bow moccassins

 

Lederen zachte zool : Bow moccasins – stone bow

 

sparkle rose , baby, baby schoenen, baby oxford, baby slofjes

Suede zachte zool : oxford baby – sparkle rose

2 Replies to “Babyschoenen / slofjes zachte zool”

 1. Roos schreef:

  Dit vroeg ik me dus echt al af! Ik zie al die leuke schoentjes maar dacht dit is toch helemaal niet nodig? Mijn dochter draagt nu twee paar sokjes over elkaar maar trekt al op, en is vorige week met haar hoofdje gevallen op de punt van de tafel! Naast dat ze ontroostbaar was, is het ook gevaarlijk .
  Ik ben overstag en ga een paar bestellen . Kan ik het beste het voetje opmeten ?

  1. Dancing on the moon schreef:

   Hi Roos,
   Bedankt voor jouw reactie! Met sokjes is de kans op uitglijden inderdaad een stuk groter. Je kunt de voetjes opmeten d.m.v. het voetje op een wit blaadje te zetten, afstrepen bij hak en punt grote teen en dit opmeten. Op de website vind je de pagina Maattabel, en hier kun je de opgemeten cm’s vergelijken. Mocht je er niet uitkomen, helpen we graag verder. Je kunt een vraag stellen via de live chat of email!
   Bedankt -PJ-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *