Baby schoenen : Cognac lilly booties

Jeah! Dancing on the moon gaat over elk model in onze collectie een blog schrijven! Hoe leuk is dat? Hierin vertellen we wat over het model, hoe je deze gaaf kunt combineren en voegen we diverse foto’s toe aan het bericht.
Het eerste model wat we gaan behandelen, zijn de cognac lilly booties uit onze nieuwe collectie. Deze babyschoenen met gesp hebben een verfijnde klassieke uitstraling, en kan ontzettend leuk gecombineerd worden. De cognac booties hebben een extra versteviging in de hiel. Dit voor extra draagcomfort maar ook voor de kinderen die al kunnen lopen is dat een uitkomst. Deze booties zijn beschikbaar in baby en peuter maten. Vanaf maat 19 (maat M) zijn de schoentjes voorzien van een flexzool. Wil je meer weten wat een flexzool inhoudt? Lees dan onze blog over flexzolen.

De lilly booties cognac zijn ideaal voor ieder seizoen. Met warme dagen kun je deze zonder sokje dragen, en in de winter met een maillot of een hip kniesokje. En al gedacht aan een kanten sokje? Wij smelten alleen al aan de gedachte hiervan.
De cognac lilly booties combineer je gemakkelijk met de kleuren: Pasteltinten, Wit , Roze, Lila, crème , grijs.

Onderstaande foto(s) is awesome! Deze mama weet hoe ze moet combineren! Dit meisje draagt zachte pasteltinten gecombineerd met een maillot. Met warme dagen kun je de maillot achterwege laten, en heb je een te gekke outfit!

baby moccasins, moccasins, babyschoenen, babyschoentjes, baby booties

IMG_2806

43-9610

42-9585

cognac leather `..

Naamloos-1

 

Deze prachtige booties vind je onder de categorie Lilly booties in onze shop: Lilly booties cognac leather. De kniesokjes komen van een prachtige shop met veel spaanse merken: Belito

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *